Jaqueline Cristian accidentare Jaqueline Cristian WTA Doha Tenis WTA Romania Tenis

VIDEO Accidentare șocantă pentru Jaqueline Cristian la Doha: a ieșit în scaun cu rotile de pe teren, deși o conducea la seturi pe Daria Kasatkina

Jaqueline Cristian a suferit o accidentare la genunchiul drept în partida cu Daria Kasatkina, la scorul de 6-2, 2-2.  

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Februarie 2022, 15:46
Data actualizarii: Marti 22 Februarie 2022, 19:43

Ghinion terifiant pentru Jaqueline Cristian, în meciul din turul al doilea al competiției WTA 1000 de la Doha, Qatar. Într-un joc derulat în condiții de vânt puternic împotriva Dariei Kasatkina, sportiva din România s-a accidentat în timp ce se retrăgea pentru a returna o minge, la scorul de 6-2, 2-2. 

Mișcarea s-a soldat cu o accidentare la genunchiul drept, inițial tratată de trainer cu un bandaj și o pastilă calmantă. După time-out-ul medical însă, Jaqueline Cristian a mai jucat un singur punct, în timpul căruia nu a rezistat durerilor și s-a oprit.

Jaqueline Cristian începuse partida excelent și conducea cu 6-2, 2-2

Organizatorii turneului au adus un scaun cu rotile pe suprafața de joc, pentru a o ajuta pe Jaqueline Cristian să părăsească terenul, îndurerată. 

Un moment de un ghinion extraordinar pentru Jaqueline Cristian, care a avut noroc mai devreme în această săptămână, prinzând loc pe tabloul principal la Doha, din postura de pierzătoare norocoasă, în urma retragerii accidentatei Marketa Vondrousova.

În momentul de față, nu există informații suplimentare referitoare la starea fizică a Jaquelinei Cristian și care ar putea stabili cât timp va lipsi din tenis. 

După Australian Open, Jaqueline Cristian declara că speră să încheie anul în top 50 WTA, cu condiția să rămână sănătoasă, având în vedere că a avut o perioadă de juniorat cu multe momente nefericite, în care a stat departe de terenurile de tenis, din cauza diverselor accidentări. 

Luni, 21 februarie a fost ziua în care Jaqueline Cristian a obținut prima victorie împotriva unei jucătoare din top 20 WTA, trecând de Elena Rybakina în turul inaugural al întrecerii de la Doha. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!