Vis spulberat, pentru moment: Jaqueline Cristian ratează Indian Wells și Miami, din cauza accidentării de la Doha 

Jaqueline Cristian accidentare Jaqueline Cristian WTA Doha Tenis WTA Romania WTA Indian Wells WTA Miami Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 10:28
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 11:59

Ratând turneele WTA 1000 din America, Jaqueline Cristian își diminuează șansele de a încheia sezonul în top 50 WTA, după cum și-a propus la începutul anului. 

Jaqueline Cristian a suferit o accidentare serioasă în turneul WTA 1000 de la Doha, retrăgându-se la scorul de 6-2, 2-2 în meciul cu Daria Kasatkina, din faza 16-imilor de finală. 

România s-a accidentat în timp ce se retrăgea pentru a returna o minge, la scorul de 6-2, 2-2. Mișcarea s-a soldat cu o accidentare la genunchiul drept, inițial tratată de trainer cu un bandaj și o pastilă calmantă.

„Doare, nu e drept, dar știu că ești curajoasă și vei reveni mai puternică. Voi fi de partea ta, să te ajut,” a scris Thomas Drouet, antrenorul francez al Jaquelinei Cristian.  

Indian Wells și Miami 2022 ar fi fost primele turnee WTA 1000 jucate de Jaqueline Cristian 

După time-out-ul medical însă, Jaqueline Cristian a mai jucat un singur punct, în timpul căruia nu a rezistat durerilor și s-a oprit, prăbușindu-se la pământ. 

Deși nu a dezvăluit nicio informație cu privire la diagnostic, oficialii WTA lasă de înțeles că accidentarea sportivei din România e serioasă, ea retrăgându-se de pe lista jucătoarelor participante la WTA 1000 Indian Wells și WTA 1000 Miami, turnee programate începând cu luna martie.

Vestea nefericită face ca obiectivul auto-impus pentru acest sezon, acela de a-l încheia în top 50 WTA să devină mai dificil pentru Jaqueline Cristian, actualmente clasată pe locul 71 mondial. 

„Vreau doar să leg lucrurile pe care le fac la antrenament, să le aplic în timpul meciurilor și să strâng multe meciuri la acest nivel. Concret, vreau să închei anul în top 50 mondial,” spunea Jaqueline Cristian pentru Eurosport, după Australian Open.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!