Tenis

Arbitrul a încurcat jucătoarele și a greșit scorul! Pățanie hazlie și un eșec dureros în Jaqueline Cristian - Kanepi

Jaqueline Cristian a suferit o înfrângere dureroasă în primul meci al sezonului 2022, scor 7-6, 6-7, 2-6 în fața Kaiei Kanepi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 10:54
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 11:04

Jucătoarea care i-a făcut zile negre Simonei Halep în turneele de mare șlem, Kaia Kanepi i-a refuzat Jaquelinei Cristian șansa unui debut armonios în 2022. Sportiva estonă (36 de ani, 73 WTA) s-a impus în trei seturi într-un joc care a durat 2 ore și 27 de minute, scor 6-7, 7-6, 6-2. 

În ciuda unui joc extrem de competitiv arătat în primele două seturi, Jaqueline Cristian (23 de ani, 71 WTA) a rămas fără suficiente resurse psihice pentru a gestiona dificultatea setului decisiv, după ce a ratat două mingi de meci în tiebreak-ul setului secund. 

Kanepi a încheiat partida cu un as, la a treia oportunitate de a închide jocul, conturând un eșec dureros pentru Jaqueline Cristian. 

A fost o partidă extrem de dură pentru ambele jucătoare, amândouă lovind mingea cu forțe mai rar întâlnite în circuitul WTA pentru un timp atât de îndelungat. 

În al doilea set, arbitrul de scaun nu a mai ținut pasul cu viteza jocului și a greșit scorul, afectând tabela de marcaj nu doar pe teren, cât și pe toate site-urile care oferă servicii de livescore, producând un val imens de confuzie între urmăritori. 

Modifică setările cookies