Maria Sakkari Billie Jean King Cup fed cup Tenis WTA Tenis

Țara are prioritate: Maria Sakkari (9 WTA) a venit bolnavă la Fed Cup

Maria Sakkari a onorat convocarea la Cupa Billie Jean King, deși nu știe dacă va fi aptă pentru turneul WTA 500 de la Stuttgart, de săptămâna viitoare. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 14 Aprilie 2023, 19:12
Data actualizarii: Vineri 14 Aprilie 2023, 19:12

Maria Sakkari (27 de ani, 9 WTA) a onorat convocarea primită de căpitanul nejucător, Agni Stefanou, în echipa Greciei de Cupa Billie Jean King.

Implicată în Grupa a II-a Mondială, Grecia a învins Bosnia și Herțegovina, Malta și Israel, dar are nevoie de victorie inclusiv în fața gazdei Portugalia, pentru a promova. 

Prezentă la Cupa Billie Jean King, Maria Sakkari nu știe dacă va putea juca la Stuttgart, săptămâna viitoare

„Unii oameni uită că am fost în top 10 WTA în ultimii doi ani. Când vii dintr-o țară mică, simți mai mult decât nevoia de a o susține, dorința de a face lucruri grozave pentru țara ta. 

Cred că m-am descurcat destul de bine până acum. E destul de ghinionist că am început să mă îmbolnăvesc chiar în prima zi de pregătire. M-am simțit foarte rău, pentru că am venit aici nu ca să stau pe margine, ci să mă duc pe teren. 

Mi-am programat toate lucrurile în mintea mea, că voi juca 4-5 meciuri bune aici, pentru a mă pregăti de sezonul de zgură, dar nu a fost cazul, din nefericire,” a declarat Maria Sakkari, care a fost nevoită să absenteze de la meciuri, din cauza unui virus contactat, care i-a afectat starea în ultimele zile. 


Hănescu povestește ce fel de om era Nadal, în perioada lui de glorie și cum s-a simțit să îl înfrunte pe zgură

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!