Tenis

"A fost cel mai infricosator moment pe care l-am trait pe terenul de tenis" | Reactia lui Nadal dupa ce a lovit un copil cu o minge in cap

Rafael Nadal s-a intalnit cu Annita, fetita pe care a lovit-o cu o minge in cap fara intentie in timpul meciului cu Federico Delbonis. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Ianuarie 2020, 08:37
Data actualizarii: Vineri 24 Ianuarie 2020, 09:31

Rafael Nadal s-a intalnit dupa meci cu fetita de mingi pe care a lovit-o fara intentie cu o minge in cap la finalul setului 3 al meciului jucat in fata argentianului Federico Delbonis in turul 2 la Melbourne.

"Am avut sansa sa ma intalnesc cu ea si familia ei astazi. Ma bucur ca e bine dupa cel mai infricosator moment pe care l-am trait vreodata pe un teren de tenis. Annita e o fata curajoasa", a scris Nadal pe retelele sociale. 

Spre finalul jocului, Rafa a lovit un copil de mingi la un retur de forehand care a succedat un serviciu trimis afara de Federico. Spaniolul si-a cerut scuze imediat fetei si a pupat-o pe obraz, iar dupa i-a oferit un cadou, anume bandana sa.

Nadal va juca in turul 3 cu Pablo Carrreno-Busta, intr-un meci programat pe Arena Rod Laver pentru a sasea zi de concurs imediat dupa incheierea partidei dintre Simona Halep si Yulia Putintseva

Modifică setările cookies