Tenis

Simona la Australian Open 2020 | S-a enervat si a primit replica: raspunsul antrenorului la intrebarile DISPERATE puse de Halep

Antrenorul Simonei Halep a dat replica dupa iesirea nervoasa a Simonei Halep din turul secund.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Ianuarie 2020, 20:04
Data actualizarii: Joi 23 Ianuarie 2020, 20:13

Simona Halep a ratat trei mingi de meci in meciul cu Harriet Dart, pierzandu-si cumpatul in finalul setului secund, cand a strigat "Ce sa fac? Ce sa fac? Ce sa fac?" inspre loja sa, unde se afla staff-ul ei, inclusiv Darren Cahill.

"Simona a gestionat foarte bine finalul de meci, ma bucur ca a terminat fara sa prelungeasca setul doi. Cu siguranta i-ar fi placut sa termine mai repede meciul," a declarat antrenorul roman al Simonei, Artemon Apostu-Efremov. 

"A fost o descarcare normala, dupa care a continuat sa-si faca planul tactic si a inchis meciul. Atitudinea este pozitiva, lucrurile arata bine. Fiecare meci e dificil, fiecare adversar e o noua provocare. E Grand Slam, orice se poate intampla", a mai spus acesta pentru Digi. 

Simona Halep va juca in turul 3 la Melbourne sambata, 25 ianuarie impotriva kazahei Yulia Putintseva, numar 38 WTA. Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit niciodata pana acum. 

Modifică setările cookies