"Esti prost?" Adversara Simonei Halep, jucatoarea cu abateri de comportament si reactii nesportive la adresa antrenorilor si oponentelor

"Esti prost?" Adversara Simonei Halep, jucatoarea cu abateri de comportament si reactii nesportive la adresa antrenorilor si oponentelor

Viitoarea adversara a Simonei Halep la AO 2020 a inregistrat cateva abateri de comportament in circuitul WTA. 

Urmatoarea oponenta a Simonei Halep la Melbourne, Yulia Putintseva este una dintre jucatoarele cu probleme de temperament in circuitul WTA. Astazi, numarul 38 WTA s-a bucurat intr-o maniera iesita din comun la finalul victoriei in trei seturi impotriva americancei Danielle Collins.

Sportiva din Kazahstan a comis-o in mai multe randuri, un episod memorabil consumandu-se in 2017, cand i-a oferit Magdei Linette cea mai ciudata strangere de mana de la finalul unui meci de tenis. 

Un alt moment memorabil a avut loc la New Haven, cand ea si antrenorul sau, Roman Kisliansky au fost protagonistii celui mai violent OCC de cand acesta a fost introdus in tenisul feminin. Cei doi au avut in timpul pauzei dintre game-uri urmatorul dialog: 

Putintseva: Esti prost?

Antrenor: Ce este in neregula cu tine?

P: Ce este in neregula cu mine? Niciodata nu ma incurajezi dupa ce castig un punct. Doar stai acolo si te uiti la videoclipuri cu planeta Pamant.

A: Esti nebuna?

P: Tu esti nebun. Am avut un game lung, tu doar stai si nu aplauzi niciodata pentru mine.

A: Ea a facut o eroare.

P: Echipa ei aplauda erorile mele. Si tu ar trebui sa incepi sa faci asta.

A: Ce o sa faci pe teren daca incep sa aplaud? Ai un plan?

P: Atunci, pleaca de aici! De ce ai mai venit?

A: Ar trebui sa fii mai aproape de minge. Esti prea departe. Chiar si cand apelezi la dropshot.

P: Du-te inapoi si uita-te la videoclipuri.

Jurnalistii au intrebat-o pe Simona Halep cum vede meciul cu Yulia Putintseva: "Am jucat impotriva ei pana acum? (n.r. jurnalistul raspunde negativ) Da, stiu ca lupta din greu, ca e foarte galagioasa pe teren. Am vazut cateva meciuri de-ale sale, e o fata foarte draguta, vorbim mereu cand ne vedem si va fi o lupta intensa pentru care voi fi pregatita", a declarat Simona. 

Intrebata despre temele discutiilor pe care le are cu Yulia Putintseva, Simona Halep a glumit, raspunzand: "Haideti, nu intreceti limita, e secret (rade). Vorbim despre lucruri normale, nimic special", a completat Halep, calificata in turul 3 la AO 2020. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies