Un club din Europa și-a recunoscut interesul pentru Nicușor Stanciu! Ce răspuns au dat chinezii

Nicolae Stanciu Slavia Praga Wuhan Three Towns Stranieri Nicolae Stanciu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 16:29
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 16:33

Nicușor Stanciu evoluează în momentul de față în prima ligă chineză la Wuhan Three Towns, însă ar putea reveni cât de curând în fotbalul european.

Mijlocașul ofensiv ajuns la 29 de ani a pierdut naționala după transferul în China, iar aum, pe final de carieră, încearcă să revină în fotbalul mare pentru a reintra în circuit.

Slaviei Praga, fostul club al românului, ar putea să-i întindă o mână de ajutor acestuia. Antrenorul echipei din Cehia a dezvăluit că oficialii clubului au făcut toate demersurile pentru a încerca să-l readucă pe Stanciu la echipă, însă mutarea nu s-a realizat din cauza pretențiilor exagerate ale chinezilor.

Cu toate acestea, Trpisovsky a anunțat că cehii nu renunță și că vor face tot posibilul ca Nicușor Stanciu să revină la echipă cât mai curând.

„Nico a fost pe primul loc pentru mine, clubul s-a străduit mult pentru el. Atât jucătorul, cât şi agentul au fost deschişi să discute despre revenire, dar problema este că clubul chinez a avut pretenţii exagerate. 

Din câte ştiu eu, conducerea a făcut tot posibilul, dar din punct de vedere economic pur şi simplu este încă nerealist”, a declarat antrenorul Slaviei Praga, Jindrich Trpisovsky, potrivit sport.cz.

Nicușor Stanciu, campion în China

La finalul lui 2022, Nicolae Stanciu (29 ani) a cucerit titlul în China cu Wuhan Three Towns. Mijlocașul central s-a mai impus în competiția internă și în România, cu Steaua București (n.r. FCSB), Belgia, cu RSC Anderlecht, și Cehia, cu Slavia Praga. 

Nicolae Stanciu a evoluat în 27 de partide din cele 34 de etape și a marcat 10 goluri, pasând decisiv de alte 11 ori pentru formația Wuhan Three Towns.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!