Dezastru fără Nicușor al nostru! Echipa lui Nicolae Stanciu a fost umilită de marea rivală în Cupă

Nicolae Stanciu Cupa Chinei marcao Shandong Luneng Wuhan Three Towns Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 13:17
Data actualizarii: Sambata 07 Ianuarie 2023, 13:20

Wuhan Three Towns a câștigat în schimb, la sfârșitul anului trecut, titlul de campioană a Chinei în fața lui Shandong Luneng la golaveraj.

După ce Wuhan Three Towns, echipa lui Nicolae Stanciu, a câștigat la sfârșitul anului trecut titlul de campioană în fața lui Shandong Luneng la golaveraj (+63 față de +58), ”dubla” dintre cele două mari rivale din sferturile Cupei Chinei a fost un dezastru pentru formația românului.

Lipsită acum de Stanciu, dar și de brazilienii-minune Marcao (golgheterul campionatului, cu 27 de reușite) și Davidson (18 goluri și 13 pase decisive), Wuhan a fost umilită de Shandong: după 1-3 în turul de pe 4 ianuarie, a venit și un 0-3 în returul de sâmbătă, 1-6 la general!

Nicolae Stanciu, locul 3 în topul pasatorilor decisivi din China

Wuhan rămâne astfel doar cu titlul de campioană, o performanță imensă pentru un club care în 2020 a promovat din liga a treia în liga a doua și în 2021 a ajuns din divizia secundă în Chinese Super League, pe care a câștigat-o la primul sezon al echipei în eșalonul de elită.

În ediția recent încheiată, Nicolae Stanciu a ocupat poziția a treia în topul pasatorilor decisivi, cu 12 assist-uri, sub brazilienii Moises (Shandong Luneng, 16) și Davidson (Wuhan Three Towns, 13), însă românul a fost indisponibil o bună perioadă de timp.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!