Nicolae Stanciu Slavia Praga Wuhan Three Towns Stranieri

Nicolae Stanciu, felicitat de Slavia Praga pentru succesul din China. Cifrele impresionante ale românului la Wuhan Three Towns

Nicolae Stanciu a devenit campion al Chinei cu Wuhan Three Towns, după ce adversara Tianjin Jinmen Tigers a declarat forfait pentru meciul din ultima etapă a Superligii (CSL).

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 14:28
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 14:43

Cele două echipe trebuiau să se înfrunte sâmbătă, dar clubul din Tianjin a anunţat că nu poate disputa meciul din ''motive de sănătate a jucătorilor'', infectaţi cu Covid-19.

Wuhan Three Towns, nou-promovată în Superligă, a câştigat titlul la golaveraj (cinci goluri în plus) în faţa rivalei Shandong Taishan (78 de puncte fiecare), care nu va juca nici ea în ultima etapă, adversara Beijing Guoan anunţând forfait din aceleaşi motive ca Tianjin Jinmen Tigers.

Wuhan Three Towns venea după două promovări consecutive, câştigând anterior titlurile de campioană a Ligii a II-a (2020) şi a Ligii I (2021), înainte a promova în Superligă.

Nicolae Stanciu, felicitat de Slavia Praga

Nicolae Stanciu a evoluat în 27 de partide din cele 34 de etape și a marcat 10 goluri, pasând decisiv de alte 11 ori pentru formația Wuhan Three Towns. Echipa antrenată de spaniolul Pedro Morilla dă şi golgheterul campionatului, brazilianul Marcao, cu 27 de goluri.

Cotat la momentul actual la 5,5 milioane de euro, Nicolae Stanciu a devenit campion în China cu Wuhan Three Towns, după ce a reuşit să triumfe şi în România, cu FCSB (2014, 2015), în Belgia, cu Anderlecht (2017), şi în Cehia, cu Slavia Praga (2020, 2021).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!