Nicolae Stanciu, mesaj dur pentru fanii chinezi după ultimul meci al lui Wuhan Three Towns. Ce l-a supărat

Nicolae Stanciu China Wuhan Three Towns Stranieri Nicolae Stanciu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 09:52
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 09:54

Wuhan Three Towns a făcut doar egal, scor 0-0, în fața celor de la Dalian Pro, ceea ce i-a nemulțumit pe superterii clubului la care activează și Nicolae Stanciu.

Fotbalistul român a răbufnit pe rețele de socializare la finalul meciului, transmițându-le un mesaj dur fanilor lui Wuhan.

Stanciu i-a initat pe fanii campioanei din China să fie alături de echipă și în momentele dificile nu numai când e bine.

„Nu am spus niciodată asta până acum, dar nu vreau prezența ta pe stadion dacă nu încurajezi echipa. Nu uitați că acum 2 ani echipa era în divizia a doua.

Cu doar 6 luni în urmă am făcut istorie pentru acest oraș și club prin câștigarea primului titlu de campioni și recent am câștigat și Supercupa Chinei. Echipa va reprezenta, de asemenea, China în cea mai mare competiție din Asia.

Vino pe stadion pentru a încuraja echipa, atât în momentele bune, cât și în cele rele. Mulțumim fanilor care ne susțin și ne sunt alături în orice moment”, a fost mesajul postat de Stanciu, pe rețelele de socializare.

Wuhan Three Towns ocupă locul nouă în campionatul chinez, cu 17 puncte după 13 etape.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!