2023 poate veni cu transferul carierei pentru Nicolae Stanciu! Jucătorul lui Wuhan Three Towns este dorit de un gigant din Europa

Nicolae Stanciu Besiktas Turcia Wuhan Three Towns Stranieri Nicolae Stanciu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 17:02
Data actualizarii: Duminica 01 Ianuarie 2023, 17:03

Proaspăt campion în China, Nicolae Stanciu poate schimba echipa chiar la începutul lui 2023,

La finalul lui 2022, Nicolae Stanciu (29 ani) a cucerit titlul în China cu Wuhan Three Towns. Mijlocașul central s-a mai impus în competiția internă și în România, cu Steaua București (n.r. FCSB), Belgia, cu RSC Anderlecht, și Cehia, cu Slavia Praga. 

Evoluțiile de la Wuhan au ajuns și în atenția lui Şenol Guneş (70 ani), tehnicianul lui Beşiktaş. Potrivit Fotomac, antrenorul turcilor îl vede pe Nicolae Stanciu înlocuitorul perfect pentru Dele Alli (26 ani), care nu a dat randamentul dorit la Istanbul.

Conform aceleiași surse, Beșiktaș ar dori să-l împrumute pe internaționalul român, care în acest sezon a marcat 10 goluri și a oferit 12 pase decisive în 27 de partide disputate pentru Wuhan Three Towns. 

Anamaria Prodan, mesaj de felicitare pentru Nicolae Stanciu

În ultima zi din 2022, Anamaria Prodan (50 ani) a avut un mesaj de felicitare pentru Nicolae Stanciu. Impresarul FIFA a ținut să-și felicite jucătorul pentru faptul că a devenit primul forbalist român care a cucerit titlul în 4 țări diferite. 

„Te iubesc! Felicitări! Primul în toate!!! Primul român care a câștigat campionatul în 4 țări diferite! Ai dat o lecție fabuloasă tuturor celor care au vorbit numai prostii la adresa ta! Bravo”, a scris Anamaria Prodan pe contul de Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!