Tatal lui Dragusin a dat detalii despre un posibil transfer al fiului sau: "Sunt discutii. Va veni momentul cand se vor concretiza!"

radu dragusin juventus RB Leipzig Sassuolo Supercupa Italiei Stranieri Tatal lui Dragusin a dat detalii despre un posibil transfer al fiului sau: "Sunt discutii. Va veni momentul cand se vor concretiza!"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 16:07
Data actualizarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 16:10

Radu Dragusin a fost rezerva la Juventus la meciul castigat de echipa lui Pirlo cu 2-0 in fata lui Napoli in Supercupa Italiei.

Este primul trofeu castigat de fundasul roman la nivel de seniori si al doilea in total, dupa Cupa Italiei la nivel de U23.

Tatal fotbalistului roman, Dan Dragusin, a vorbit despre aceasta performanta realizata de fiul sau si a dat noi detalii despre viitorul fiului sau.

S-a scris foarte mult in ultimele zile in Italia despre o posibila plecare a lui Dragusin de la Juventus. Principalele variante vehiculate de jurnalistii italieni sunt un imprumut la Sassuolo si un transfer definitiv la RB Leipzig.

"Este la al doilea trofeu la care participa, dupa Cupa Italiei la U23, este o realizare. Performanta de aseara este notabila. Juventus si-a aratat clasa si forta.

Este o perioada fierbinte pentru el, dar noi ca si parinti, suntem foarte increzatori in oamenii care au grija de destinul lui. Urmeaza niste discutii, sunt discutii, dar mai multe nu va pot spune. Va veni momentul in care va trebui sa se concretizeze, el este cel care va decide.

Alegerea este foarte importanta, el trebuie sa aiba continuitate in joc. Din punctul meu de vedere asta e cel mai important, acum detaliile urmeaza sa se stabileasca. Florin Manea este cel care gestioneaza impreuna cu Radu si cu noi, dar momentan suntem in stand-by", a spus Dan Dragusin la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!