Cortacero, culmea NEBUNIEI! AU AMANAT sfarsitul lumii Dinamo: clubul e pe marginea prapastiei! Nu s-au prezentat in instanta, in ziua care trebuia sa decida tot. Detalii de ultima ora

Dinamo Pablo Cortacero Superliga BRRAKING NEWS: Cortacero, culmea NEBUNIEI ! AU AMANAT sfarsitul lumii Dinamo: clubul e pe marginea prapastiei! Nu s-au prezentat in instanta, in ziua cre trebuia sa decida tot. Detalii de ultima ora
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 15:25
Data actualizarii: Vineri 22 Ianuarie 2021, 00:41

Adunarea Generala a Actionarilor de la Dinamo a fost amanata din nou.

In cadrul clubului Dinamo era programata astazi o sedinta a Adunarii Generale a Actionarilor, care a fost amanata din nou.

Pablo Cortacero ar fi trebuit sa faca dovada maririi de capital, cu 5 milioane de euro, promisiune pe care o face din luna decembrie.

Cortacero a contestat in instanta convocarea Adunarii Generale si a castigat. In acest moment, adunarea a fost amanata pana pe data de 18.03.2021.

"In vederea refacerii procedurii de citare cu intervenientii", se arata in documentul emis de instanta.

La marirea de capital cu 5 milioane de euro, Pablo Cortacero ar fi trebui sa injecteze in conturile lui Dinamo aproximativ 3.65 de milioane de euro. Restul de pana la 5 milioane de euro, ar fi fost acoperit de DDB (aproximativ 1 milion de euro), CS FC Dinamo (350.000 de euro) si Cornel Dinu (650 de lei).

Cum sunt impartite actiunile de la Dinamo:

- Pablo Cortacero/Lotus - 72.8758%

- DDB - 20.0610%

- CS FC Dinamo - 7.031%

- Cornel Dinu - 0.013%

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!