Bianca Andreescu Bianca Andreescu Romania Tenis WTA Tenis Bianca Andreescu ar putea fi nevoita sa se OPEREZE! Veste proasta primita de jucatoare dupa accidentarea suferita la Turneul Campioanelor

"Stii sa vorbesti fluent romana?" | Ce a raspuns Bianca Andreescu la intrebarea incomoda pusa de un fan 

Bianca Andreescu a fost asaltata cu intrebari si curiozitati de catre urmaritorii sai pe Instagram. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 14:48
Data actualizarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 14:58

Intr-o sesiune de Q&A pe Instagram, Bianca Andreescu si-a asigurat fanii ca va urma sa participe la Australian Open, primul turneu de mare slem al anului, fixat pentru interalul 8-21 februarie.

Una dintre intrebarile urmaritorilor jucatoarei canadiane cu origini romanesti s-a referit la abilitatile sale lingvistice in ceea ce priveste limba romana. "Stii sa vorbesti fluent romana?, a fost intrebarea adresata de un fan.

  • Bianca Andreescu ar putea fi nevoita sa se OPEREZE! Veste proasta primita de jucatoare dupa accidentarea suferita la Turneul Campioanelor

"Daa. As putea sa fac progrese, totusi; nu intotdeauna vorbesc romana," a fost raspunsul Biancai Andreescu. 

Alte curiozitati ale fanilor fostei campioane de la US Open au avut de a face cu ritualurile dinaintea meciurilor. "Inainte de meci imi place sa mananc banana ori amr cu unt de migdale," a specificat Andreescu, care si-a dezvaluit, in final, destinatiile preferate de vacanta."Iubesc Miami si Bahamas. In viitor, mi-as dori sa merg in Bali," a mai spus Bianca Andreescu pe Instagram. 

Bianca Vanessa Andreescu (20 de ani) s-a nascut la Mississauga, Canada, dar a petrecut o parte a copilariei sale fragede in Romania. Jucatoarea canadiana cu origini romanesti si-a inceput drumul spre performanta in tenis la Pitesti, intr-o baza ramasa acum in paragina.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!