Bianca Andreescu Bianca Andreescu Romania Tenis WTA Tenis

"Stii sa vorbesti fluent romana?" | Ce a raspuns Bianca Andreescu la intrebarea incomoda pusa de un fan 

Bianca Andreescu a fost asaltata cu intrebari si curiozitati de catre urmaritorii sai pe Instagram. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 14:48
Data actualizarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 14:58

Intr-o sesiune de Q&A pe Instagram, Bianca Andreescu si-a asigurat fanii ca va urma sa participe la Australian Open, primul turneu de mare slem al anului, fixat pentru interalul 8-21 februarie.

Una dintre intrebarile urmaritorilor jucatoarei canadiane cu origini romanesti s-a referit la abilitatile sale lingvistice in ceea ce priveste limba romana. "Stii sa vorbesti fluent romana?, a fost intrebarea adresata de un fan.

  • Bianca Andreescu ar putea fi nevoita sa se OPEREZE! Veste proasta primita de jucatoare dupa accidentarea suferita la Turneul Campioanelor

"Daa. As putea sa fac progrese, totusi; nu intotdeauna vorbesc romana," a fost raspunsul Biancai Andreescu. 

Alte curiozitati ale fanilor fostei campioane de la US Open au avut de a face cu ritualurile dinaintea meciurilor. "Inainte de meci imi place sa mananc banana ori amr cu unt de migdale," a specificat Andreescu, care si-a dezvaluit, in final, destinatiile preferate de vacanta."Iubesc Miami si Bahamas. In viitor, mi-as dori sa merg in Bali," a mai spus Bianca Andreescu pe Instagram. 

Bianca Vanessa Andreescu (20 de ani) s-a nascut la Mississauga, Canada, dar a petrecut o parte a copilariei sale fragede in Romania. Jucatoarea canadiana cu origini romanesti si-a inceput drumul spre performanta in tenis la Pitesti, intr-o baza ramasa acum in paragina.

Modifică setările cookies