GALERIE FOTO Șah-mat à la Laszlo Boloni! FC Metz i-a dat 3 goluri într-un sfert de oră celei mai galonate echipe din Franța și a urcat pe loc de promovare în Ligue 1

Laszlo Boloni FC Metz Georges Mikautadze Ligue 2 Saint-Etienne Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Aprilie 2023, 12:02
Data actualizarii: Duminica 23 Aprilie 2023, 12:05

Formația antrenată de tehnicianul român se luptă cu Bordeaux, formația lui Alexi Pitu, pentru poziția a doua în clasamentul din Ligue 2.

FC Metz, echipa antrenată de tehnicianul român Laszlo Boloni, a învins-o sâmbătă seara pe Saint-Etienne, scor 3-1 în deplasare, și se află momentan pe locul 2 în Ligue 2, poziție care asigură promovarea în eșalonul de elită din Franța.

Vedeta Georges Mikautadze (10 și 26 - din penalty) și Kofi Kouao (12) au executat-o pe cea mai galonată echipă din fotbalul francez, care a redus din diferență prin Niels Nkounkou (37).

Georges Mikautadze, ”perla” lui Laszlo Boloni la FC Metz

Georges Mikautadze, partenerul vedetei lui Napoli, Khvicha Kvaratskhelia, în atacul naționalei Georgiei, a făcut din nou un meci excelent și a ajuns la 19 goluri în acest campionat, la care se adaugă 7 pase decisive.

Astfel, Metz este acum pe locul secund, cu 58 de puncte, după liderul solitar Le Havre (65 de puncte) și deocamdată peste Bordeaux, echipa lui Alexi Pitu, care are 56 de puncte și un meci mai puțin disputat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!