Ladislau Boloni, OUT de la Metz? Anunţul făcut de presa franceză

Ladislau Boloni Laszlo Boloni Metz Saint Etienne Franta Laszlo Boloni
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2024, 12:46
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2024, 12:48
Metz - Saint Etienne s-a terminat 2-2 (3-4, la general).

Ladislau Boloni, antrenorul român ce a preluat-o pe Metz în vara anului 2022, va fi demis, potrivit unui anunț al publicației franceze L’Equipe. Decizia vine la scurt timp după ce Metz a retrogradat în Ligue 2, în urma unei duble dramatice împotriva echipei Saint-Etienne. 

În meciul retur, care a ajuns în prelungiri, Metz a pierdut cu 3-4 la general, iar golul decisiv a fost marcat în minutul 117 de către Ibrahima Wadji.

  • Ladislau Boloni

Boloni, OUT de la Metz!

Președintele echipei, Bernard Serin, a decis să îl demită pe Boloni, în urma considerării că tehnicianul nu mai poate readuce echipa în Ligue 1, în ciuda contractului său valabil până în 2025. Se anticipează schimbări radicale în cadrul echipei, atât la nivelul staff-ului tehnic, cât și al jucătorilor.

”Sunteți foarte amabil!” Laszlo Boloni a plecat de la interviu când a auzit întrebarea reporterului! Metz a retrogradat

După meciul ce le-a costat locul în primul eșalon fotbalistic francez, Boloni a fost întrebat de viitorul său la Metz, întrebare care l-a determinat să părăsească interviul. 

”Veți fi aici anul următor?”, a fost întrebarea adresată de reporter, iar Boloni a ocolit răspunsul, după care a părăsit interviul: ”Vă doresc vacanță plăcută, distrați-vă, la revedere!”.

”Mulțumesc, sunteți foarte amabil”, a fost reacția reporterului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!