Primul meci, primul gol primit de Florin Niță! Cât timp a trecut de la ultima partidă în care a evoluat portarul român

florin nita Pardubice stranieri Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 18:58
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 18:57

Goalkeeperul a fost trimis de către Sparta Praga sub formă de împrumut la Pardubice, o altă echipă din primul eșalon al Cehiei.

Prezentat sâmbătă, 28 ianuarie, la Pardubice, Florin Niță a și bifat prima apariție în poarta noii sale echipe. Cotat la 300.000 euro, conform site-urilor de specialitate, portarul român evoluase ultima dată în eșecul usturător al României cu Muntenegru din Nations League, 0-3 (14 iunie 2022).

Primul meci, primul gol primit de Florin Niță! Cât timp a trecut de la ultima partidă în care a evoluat portarul român

Pardubice a făcut deplasarea la Liberec pentru confruntarea din etapa cu numărul 17 de pe Stadionul „U Nisy”, încheiată 1-1, și au plecat cu un singur punct.

Victor Olatunji a deschis scorul în minutul 40 pentru Liberec, din pasa lui Lukas Cerv. În partea a doua a meciului, Plechaty Dominik a înscris un autogol, iar echipa lui Florin Niță a restabilit, astfel, egalitatea.

După 17 etape, Pardubice se află pe locul 11 în clasamentul din primul eșalon al Chiei. În acest sens, formația a înregistrat doar trei victorii, două rezultate de egalitate și nu mai puțin de 12 eșecuri.

Florin Niță, împrumutat de Sparta Praga la FK Pardubice

Sparta Praga a anunțat pe site-ul oficial că Florin Niță a fost împrumutat pentru șase luni, până la finalul sezonului, la formația FK Pardubice, ultima clasată din prima ligă a Cehiei.

"Florin, mulțumim pentru tot ce ai făcut la Sparta, îți urăm multă baftă! Pentru prima oară, Florin Niță s-a întâlnit cu Sparta în sezonul 2017/2018, când ne-a înfruntat din postura de jucător al lui FCSB, în turul 3 preliminar din Champions League. Apoi, s-a transferat la Sparta, la începutul anului 2018, devenind imediat numărul 1", a scris Sparta Praga, pe site-ul oficial.

În cei cinci ani, Niță a strâns 110 meciuri la Sparta și a câștigat un trofeu, Cupa Cehiei, în 2020. Totuși, din noiembrie 2021 și până în prezent, portarul român nu a mai prins niciun minut, clubul hotărând să nu se mai bazeze pe serviciile sale.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!