radu dragusin Genoa stranieri Stranieri Radu Drăgușin

EXCLUSIV Nebunie! Genoa a primit o ofertă astronomică pentru Radu Drăgușin de la o fostă câștigătoare UCL

Radu Drăgușin (21 de ani) se află la Genoa din iulie 2023.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 12:58
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 13:19

Clubul l-a achiziționat definitiv pe fundașul central român la începutul sezonului. Genoa a plătit 5.5 milioane de euro pentru serviciile lui Radu Drăgușin celor de la Juventus, după ce în sezonul 2022/23 l-au adus doar sub formă de împrumut.

Nebunie! Genoa a primit o ofertă astronomică pentru Radu Drăgușin de la o fostă câștigătoare UCL

Conform jurnaliștilor din Italia, o echipă de top din Serie A, fostă campioană a Italiei și câștigătoare de Champions League, s-a interesat de Radu Drăgușin și urmează să negocieze transferul fotbalistului.

În consecință, Genoa a primit deja o ofertă de 25 de milioane de euro de la clubul respectiv, însă conducerea de pe stadionul „Luigi Ferraris” vrea să încaseze mai mult de pe urma stranierului.

De când a început campionatul, Radu Drăgușin a fost integralist în toate partidele celor de la Genoa, șase la număr. Primul assist a venit abia în a șasea etapă, cu AS Roma.În ultima partidă, Genoa - AS Roma 4-1, Radu Drăgușin a fost utilizat încă din primul minut de antrenorul principal al clubului, Alberto Gilardino. După meci, Gazzetta dello Sport l-a notat cu șapte pe Radu Drăgușin, despre care a scris că e un geniu al jocului aerian.

"Puțin surprins la golul lui Giallorossi. Oferă un asist cu capul pentru golul de 3-1. La final surprinde cu nivelul fizic. E un geniu al jocului aerian”, au scris cei de la Gazzetta dello Sport despre Radu Drăgușin.

Genoa - AS Roma 4-1

Albert Gudmundsson a deschis scorul în minutul cinci pentru Genoa, însă AS Roma a revenit imediat pe tabela de marcaj, după ce Bryan Cristante a restabilit egalitatea în minutul 22.

Totuși, gazdele nu s-au lăsat mai prejos și au dat startul recitalului. Mateo Retegui a readus-o pe Genoa în avantaj în minutul 45, iar repriza secundă a fost nemaipomenită pentru trupa lui Alberto Gillardino.

Mai întâi, Morten Thorsby a dus scorul la 3-1 din pasa lui Radu Drăgușin, în minutul 74, ca în minutul 81, Junior Messias să închidă tabela de marcaj la 4-1 în favoarea celor de la Genoa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!