Daniel Pancu e direct: „Sunt absolut convins că nu o să respecte asta!” La ce s-a referit selecționerul

Sepsi OSK - FCU Craiova Daniel Pancu Superliga Superliga Daniel Pancu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 18:25
Data actualizarii: Duminica 29 Ianuarie 2023, 18:21

Meciul dintre Sepsi OSK și FCU Craiova a fost oprit de Andrei Chivulete în minutul 27 după mai multe scandări rasiste venite din partea galeriei oltenilor.

Selecționerul României U20, Daniel Pancu, fost rapidist și antrenor al giuleștenilor, a vorbit despre întreruperea meciului din etapa cu numărul 23 din Superligă și a evidențiat faptul că scandările xenofobe vor continua, în ciuda acestui eveniment.

Daniel Pancu e direct: „Sunt absolut convins că nu o să respecte asta!” La ce s-a referit selecționerul

„(n.r. Ți se pare un demers util al lui Chivulete?) Mă gândeam acum pe drum. Două dintre jocurile la care am asistat live în toamna trecută, pentru că aveam jucători de urmărit la echipele de liga a doua au fost Poli Iași - Csikszereda și Csikszereda - Dinamo. Am auzit aceleași lucruri de astăzi. 

Sunt puțin depășit de situație. Sunt lucruri care se întâmplă. Și se întâmplă de mult timp. Dacă trebuie să existe un moment zero, care a avut astăzi, ar fi extraordinar ca el să se respecte. Dar sunt absolut convins că nu o să se respecte. Va continua. (n.r. și vom fi toleranți) Da!”, a spus Daniel Pancu la televiziunea Digi Sport.

Sepsi OSK - FCU Craiova 0-0 (meci întrerupt de arbitrul Andrei Chivulete)

În minutul 25, iniţial arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare.

Meciul a fost întrerupt 10 minute, echipele au revenit pe gazon, dar au mai jucat doar 14 secunde și Chivulete a fluierat finalul partidei! Fanii lui FCU au declanșat din nou ploaia de scandări xenofobe, iar Chivulete a întrerupt definitiv partida! 

Bergodi s-a dus către Chivulete pentru a-i cere explicații însă centralul a respectat regulamentul! Dacă după cele 10 minute de întrerupere echipele revin pe teren și se continuă scandările xenofobe, arbitrul fluieră finalul partidei. 

"Cam asta a fost!", a spus comentatorul partidei de la Digisport, Dan Ștefănescu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!