Stranieri

Prima reactie a clubului Genk dupa ce a fost anuntat transferul lui Ianis Hagi la Rangers! De ce au sters anuntul dupa doar cateva minute

Oficialii clubului Genk au venit cu explicatia dupa ce anuntul transferului lui Ianis a fost sters de pe site-ul oficial.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2020, 08:31
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2020, 08:45

Reprezentantii clubului belgian au declarat pentru BBC ca 'au actionat prematur si din aceasta cauza articolul a fost sters', transferul nefiind inca finalizat.

Ianis Hagi a fost imprumutat la Glasgow Rangers in iarna acestui an, cu o optiune de transfer definitiv de 5 milioane de euro.

  • Prima reactie a clubului Genk dupa ce a anuntat transferul lui Ianis Hagi la Rangers! De ce au sters anuntul dupa doar cateva minute

12 meciuri a evoluat internationalul roman pentru clubul de pe Ibrox, in care a reusit sa inscrie 3 goluri si sa ofere 2 pase decisive.

"Ianis Hagi a fost transferat definitiv de Glasgow Rangers"

 

Stirea transferului oficial a fost preluata aseara de mai multe site-uri, inclusiv de BBC. Belgienii de la Genk au anuntat pe site-ul oficial transferul, insa dupa doar cateva minute au sters anuntul, lasand mai multe semne de intrebare.

VEZI AICI postarea lui Genk.

Modifică setările cookies