Josef Sural Accident Sural Bogdan Vatajelu Nicolae Stanciu Sparta Praga Stranieri

"Nu-mi gasesc cuvintele!" Vatajelu si Stanciu, INDURERATI de moartea fostului capitan de la Sparta Praga. Josef Sural a murit in accident auto

Fostul capitan al Spartei Praga, Josef Sural, a murit noaptea trecuta intr-un accident auto

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Aprilie 2019, 11:29
Data actualizarii: Luni 29 Aprilie 2019, 11:32

Fost capitan al Spartei Praga, Josef Sural, calatorea intr-un microbuz in Turcia noaptea trecuta, cand soferul a adormit, iar vehiculul s-a rasturnat. Sural a fost coleg cu Stanciu, Chipciu, Vatajelu si Nita pana in ianuarie, cand a plecat la Alanyaspor.

"Nu-mi gasesc cuvintele.In loc sa ma bucur alaturi de familie,primesc o veste cumplita. Ramas bun,prietene!", e mesajul postat de Bogdan Vatajelu pe Instagram.

  • Nu-mi gasesc cuvintele! Vatajelu si Stanciu, INDURERATI de moartea fostului capitan de la Sparta Praga. Josef Sural a murit in accident auto

Si Stanciu a trimis un mesaj dupa ce a primit cumplita veste. "Odihneste-te in pace, capitane", a scris Stanciu pe Facebook.

Presedintele clubului Alanyaspor a anuntat ca accidentul s-a produs pentru ca soferul a adormit la volan. Ei se intorceau de la un meci cu Kayserispor din prima liga turca, incheiat la egalitate, 1-1.

Sural se afla intr-un microbuz cu alti sase colegi: Papiss Cisse, Djalma Campos, Baiano, Welinton, Isaac Sackey si Steven Caulker. Toti au scapat cu rani minore, mai putin Sural, care s-a ales cu facturi multime si cu hemoragie interna. Fotbalistul in varsta de 28 de ani a murit pe masa de operatie. El lasa in urma o sotie si doi copii.

Modifică setările cookies