Stranieri

Noroc pentru el, ghinion pentru echipă! Pușcaș a marcat, dar Reading a pierdut! Ce notă a primit atacantul român

Reading și Huddersfield s-au întâlnit în etapa cu numărul 28 din Championship, 3-4. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 21:52
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 21:59

Meciul a fost de-a dreptul spectaculos, cu șase goluri marcate încă din prima repriză. Cinci dintre reușite au fost marcate în primele 25 de minute de joc. 

Partida a fost specială și pentru George Pușcaș. Trimis titular de Paunovic, atacantul român a reușit să înscrie primul său gol din acest sezon, în campionat, pentru Reading. Internaționalul român marcase pe 5 aprilie 2021 ultima dată în Championship. 

Nota primită de George Pușcaș după golul înscris cu Huddersfield

Swift i-a pasat ideal lui Pușcaș, care a ajuns la a doua reușită din acest sezon, după ce mai înscrisese o dată, în Cupa Angliei, după 277 de zile fără gol marcat. Atunci, în ciuda golului său, Reading a fost eliminată.

Nici de această dată soarta nu a ținut cu echipa românului, care s-a văzut învinsă, cu un gol înscris de Ward, în minutul 53. Același jucător reușise să mai marcheze de două ori în prima repriză. 

În ciuda înfrângerii, George Pușcaș a primit cea mai mare notă din echipa lui Reading pentru prestația de sâmbătă seară, notat de Berkshire Live cu 8. 

„Una dintre cele mai bune prestații ale sale în tricoul lui Reading. A muncit din greu, i-a presat pe fundașii lui Town și și-a primit premiul cu un gol bine marcat. Mult mai bun cu încă un atacant alături de el”, punctează englezii. 

Reading se află pe locul 21 din 24 în clasament, cu 22 de puncte obținute în 27 de etape. 

George Pușcaș, dorit în Italia 

Internaționalul român este aproape de o revenire spectaculoasă în Italia, anunță Tuttomercatoweb.

Vârful naționalei se află pe lista liderului din Serie B, Pisa, echipă la care joacă un alt român, Marius Marin. Pentru Pușcaș ar fi vorba despre o revenire în fotbalul italian, acolo unde a mai evoluat la Inter Milano, Palermo, Novara, Benevento și Bari.

Ziariștii din Peninsulă notează că românul nu este singura variantă pentru atacul celor de la Pisa în încercarea de a promova în Serie A. Un alt nume vehiculat este italianul Ernesto Torregrossa (29 de ani), de la Sampdoria.

Modifică setările cookies