George Pușcaș, la CFR Cluj? Reacția lui Dan Petrescu înaintea ultimului meci din 2021

Dan Petrescu CFR Cluj George Puscas Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 14:40
Data actualizarii: Sambata 18 Decembrie 2021, 15:06

George Pușcaș (25 de ani) ar putea semna cu CFR Cluj, după ce în urmă cu trei ani a refuzat FCSB.

Internaționalul român nu a mai marcat de aproape nouă luni la formația din Championship, iar în ultimele runde a pierdut echipa de start, fiind preferat experimentatul Andy Carroll (32 de ani). Pușcaș poate reveni în România în tentativa de a-și recăpăta forma care l-a consacrat, iar principala favorită pentru semnătura bihoreanului este CFR Cluj.

George Pușcaș, la CFR Cluj? Reacția lui Dan Petrescu

Dan Petrescu spune că nu are informații referitoare la transferul lui George Pușcaș, însă se arată încântat de această posibilitate.

Recent, CFR Cluj a transferat un alt atacant, pe Sergiu Buș, din postura de jucător liber de contract. În acea zonă a terenului, formația din Gruia se mai bazează pe Gabriel Debeljuh, Billel Omrani și Denis Alibec.

"Toți jucătorii buni sunt ținta CFR-ului, dar, personal, n-am auzit decât din ziare despre George Pușcaș. Știm că Buș a semnat sigur, dar CFR va fi mereu interesată de orice atacant și jucător de valoare", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș, care se joacă duminică, de la ora 16:00.

Aflat de doi ani și jumătate în Championship, Pușcaș a strâns 18 goluri și cinci pase decisive la Reading. Contractul său expiră în vara anului 2024.

Gigi Becali e impresionat de George Pușcaș

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, s-a declarat impresionat de calitățile atacantului cu 26 de meciuri și opt goluri la echipa națională a României, dezvăluit că, în urmă cu câțiva ani, a făcut o ofertă de trei milioane de euro pentru George Pușcaș, însă fotbalistul a refuzat să semneze cu bucureștenii.

"Dacă îl ia pe Pușcaș, Pușcaș e un atacant puternic, foarte bun. Am vrut să dau 3 milioane pe el, dar n-am putut să-l iau. Când era copil am vrut să dau 3 milioane, era în Italia. Puteam să-l iau, dar n-a vrut el să vină. Valoarea lui n-o ia nimeni, puterea și forța nu i-o ia nimeni, aia e înnăscută", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Oferta lui Gigi Becali pentru George Pușcaș venea la finalul anului 2018, când atacantul era împrumutat de Inter la Palermo. Atacantul oferea, acel moment, o primă reacție pentru Pro TV: "Mă bucură interesul domnului Becali pentru mine și îi mulțumesc. Vom vedea ce se va întâmpla la sfârșitul sezonului. Nu știu dacă 3 milioane e suma corectă, eu nu pot să mă autoevaluez, nu asta e treaba mea".

Pușcaș a rămas în Italia la acel moment, iar după Campionatul European U21, în care România a ajuns până în semifinale, atacantul a fost cumpărat de Reading de la Inter pentru 7,5 milioane de euro, sumă record pentru formația engleză.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!