Stranieri

VIDEO Opriți numărătoarea! Pușcaș a înscris în campionat după aproape nouă luni! Cinci goluri în 25 de minute la meciul lui Reading

Reading și Huddersfield s-au întâlnit în etapa cu numărul 28 din Championship. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 17:41
Data actualizarii: Sambata 22 Ianuarie 2022, 17:47

Duelul a fost unul de-a dreptul încins, cu goluri înscrise pe bandă rulantă în prima repriză. Scorul a fost deschis de Reading, din minutul 5, prin Joao, însă oaspeții au egalat în minutul 9, prin Sinani, iar șase minute mai târziu au trecut în avantaj, prin Ward. 

George Pușcaș, primul gol la Reading, în campionat, din aprilie și până acum

Trimis titular, George Pușcaș a reușit să spargă gheața în campionat, în acest sezon, iar în minutul 23, lansat ideal de Swift, l-a învins pe portarul advers cu un șut trimis pe jos, la colțul lung. Astfel, atacantul român a restabilit egalitatea pentru echipa sa. 

Internaționalul român a reușit să înscrie astfel pentru prima dată, în acest sezon, în campionat, după ce nu mai marcase de pe data de 5 aprilie. E a doua reușită a lui Pușcaș în acest sezon, după ce a mai înscris un gol în Cupa Angliei. 

Bucuria lui Reading a fost însă umbrită repede, după ce același Ward a reușit 'dubla' la două minute după golul marcat de Pușcaș. Gazdele au reușit însă să restabilească din nou egalitatea, în minutul 45, prin Morrison. 

Gol pentru Pușcaș și în Cupa Angliei, dar Reading a fost eliminată

Pușcaș a fost titularizat în meciul cu Kidderminster, formație din liga a șasea, în turul al treilea din Cupa Angliei, iar atacantul român a deschis scorul în minutul 45.

Internaționalul român a primit o pasă în careu de la nigerianul Tom Dele-Bashiru și a finalizat cu un șut în forță, fără șansă pentru portarul lui Kidderminster. Gazdele au dat lovitura în partea secundă, când Sam Austin (69') și Amari Morgan-Smith (82') au reușit să înscrie. 

Ultimul gol al lui George Pușcaș pentru Reading data din 5 aprilie 2021, la un meci cu Derby, din Championship, scor 3-1. 

25 de meciuri a jucat George Pușcaș pentru Reading în acest sezon, în toate competițiile. 

Modifică setările cookies