Stranieri

Atacantul naționalei se pregătește de Serie A! Este dorit în această iarnă de liderul ligii secunde din Italia

”Tricolorul” trece printr-o perioadă foarte slabă la actuala echipă de club.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 15:23
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 15:25

George Pușcaș (25 de ani), atacantul care a dezamăgit crunt în actualul sezon la Reading, în Championship, este aproape de o revenire spectaculoasă în Italia, anunță Tuttomercatoweb.

Vârful naționalei se află pe lista liderului din Serie B, Pisa, echipă la care joacă un alt român, Marius Marin. Pentru Pușcaș ar fi vorba despre o revenire în fotbalul italian, acolo unde a mai evoluat la Inter Milano, Palermo, Novara, Benevento și Bari.

Se bate pentru transfer cu un vârf italian de la Sampdoria

Ziariștii din Peninsulă notează că românul nu este singura variantă pentru atacul celor de la Pisa în încercarea de a promova în Serie A. Un alt nume vehiculat este italianul Ernesto Torregrossa (29 de ani), de la Sampdoria.

Pușcaș a înscris în această lună la Reading pentru prima dată după o perioadă de secetă de 277 de zile! A făcut-o în dezastrul din Cupa Angliei, 1-2 cu Kidderminster, o formație din liga a șasea.

Vârful naționalei este oricum pe ”lista neagră” a clubului din Championship. Nici fanii nu îl au la inimă: sătui de ineficiența acestuia, ei au realizat o pagină pe Twitter, updatată la fiecare 24 de ore, unde numărau zilele de când Pușcaș nu a mai marcat pentru Reading.

Modifică setările cookies