George Puscas Como Reading FC Serie B transfer puscas Stranieri

Așteptarea a luat sfârșit! George Pușcaș și-a găsit echipă: ”Cluburile au ajuns la un acord”

Italienii anunță că George Pușcaș pleacă de la Reading și va continua în Peninsulă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 August 2022, 15:00
Data actualizarii: Miercuri 10 August 2022, 15:03

UPDATE MIERCURI 10 AUGUST Tuttomercatoweb a anunțat miercuri după-amiază că Reading și Como au ajuns la un acord cu privire la transferul lui George Pușcaș la clubul din Serie B.

”Reading și Como au ajuns la un acord în privința lui George Pușcaș. Lipsește doar <<da>>-ul jucătorului, care ar putea fi tentat să joace alături de Fabregas”, a anunțat sursa citată.

Știrea inițială

George Pușcaș (26 ani) a evoluat în a doua parte a sezonului trecut în Serie B, la Pisa, unde a înscris 8 goluri și a oferit două pase decisive în 22 de meciuri. Cum are contract cu Reading până în 2024, atacantul s-a întors în Anglia, însă nu intră în vederile clubului din Championship pentru sezonul 2022-2023. 

Pușcaș, coleg cu Fabregas

Așa că agentul său, Cătălin Sărmășan, a încercat în această vară să-i găsească un alt angajament. Potrivit Sky Italia, George Pușcaș s-a înțeles cu Como. Românul va fi împrumutat de clubul care evoluează în Serie B până la finalul sezonului.

Como are ambiții mari. În această vară l-a adus pe Francesc Fabregas (35 ani), liber de contract, după ce mijlocașul spaniol și-a reziliat înțelegerea cu AS Monaco. 

De-a lungul carierei, Pușcaș a jucat pentru Bihor Oradea, Inter Milano, Bari, Benevento, Novara, Palermo și Reading. Totodată, vârful de atac a adunat și 30 de prezențe pentru echipa națională, pentru care a reușit să marcheze 8 goluri.

Modifică setările cookies