Stranieri

Dezastru! Pușcaș, primul gol după 277 de zile, dar Reading a fost eliminată din Cupa Angliei de o echipă din liga a șasea

George Pușcaș (25 de ani) a spart gheața la Reading în acest sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 19:10
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 19:11

UPDATE 19:05: Kidderminster, formație din liga a șasea engleză, a învins Reading, scor 2-1, și s-a calificat surprinzător în turul al patrulea din Cupa Angliei. Deși George Pușcaș a deschis scorul în minutul 45, gazdele au dat lovitura în partea secundă, când Sam Austin (69') și Amari Morgan-Smith (82') au marcat pentru Kidderminster.

  • George Pușcaș a fost integralist la Reading, însă nu a reușit să majoreze avantajul echipei sale în repriza secundă.

Pușcaș a fost titularizat în meciul cu Kidderminster, formație din liga a șasea, în turul al treilea din Cupa Angliei, iar atacantul român a deschis scorul în minutul 45.

George Pușcaș, primul gol la Reading după 277 de zile

Internaționalul român a primit o pasă în careu de la nigerianul Tom Dele-Bashiru și a finalizat cu un șut în forță, fără șansă pentru portarul lui Kidderminster.

Ultimul gol al lui George Pușcaș pentru Reading data din 5 aprilie 2021, la un meci cu Derby, din Championship, scor 3-1. De atunci au trecut 277 de zile, perioadă în care orădeanul a fost utilizat constant, însă nu a rueșit să își mai treacă numele pe lista marcatorilor.

Pentru George Pușcaș este meciul cu numărul 23 din acest sezon. Atacantul a mai reușit o pasă decisivă în luna septembrie, la un meci de campionat cu Peterborough, scor 3-1.

Modifică setările cookies