Keep calm, ca-i cucereste Ianis! Belgienii l-au cautat pe Gica Hagi in tribune la meciul lui Genk! Cum l-au surprins: FOTO

Keep calm, ca-i cucereste Ianis! Belgienii l-au cautat pe Gica Hagi in tribune la meciul lui Genk! Cum l-au surprins: FOTO

Ianis Hagi a marcat la prima atingere de balon intr-un meci oficial al lui Genk. El a punctat pentru 2-1 in meciul contra lui Kortrijk.

Ianis Hagi a marcat golul victoriei lui Genk in meciul contra lui Kortrijk, incheiat 2-1. El a intrat in minutul 74 si a punctat la prima atingere de balon, cu o reluare din interiorul careului. Ianis a devenit deja supererou pentru fanii campioanei Belgiei, dar presiunea va creste din acest moment. Asteptarile de la el sunt foarte mari.

Genk s-a impus in fata lui Kortrijk prin golurile marcate de De Nygren si Ianis Hagi, in timp ce pentru oaspeti a punctat De Sart.

Belgienii l-au cautat cu privirea pe Gica Hagi

Familia lui Ianis Hagi a asistat la meciul de la Genk. Gica Hagi si-a urmarit fiul avandu-le alaturi pe Marilena, sotia sa, si Kira, fiica sa.

In momentul intrarii lui Ianis Hagi pe teren, regizorul partidei a mutat imaginea pe Gica Hagi, cel care parea foarte linistit in tribune.

Imediat dupa gol, Gica Hagi si-a imbratisat sotia si fiica, in timp ce Ianis a aruncat si el o privire catre ei.

  • Keep calm, ca-i cucereste Ianis! Belgienii l-au cautat pe Gica Hagi in tribune la meciul lui Genk! Cum l-au surprins: FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies