GOOOL Ianis Hagi! Ianis, erou la Genk: a adus prima victorie a sezonului la doar cateva secunde dupa ce a intrat pe teren | VIDEO

Autor: Sport.ro
Vineri 26 Iulie 2019, 23:06

	GOOOL Ianis Hagi! Ianis, erou la Genk: a adus prima victorie a sezonului la doar cateva secunde dupa ce a intrat pe teren | VIDEO
Ianis Hagi e erou la Genk.

UPDATE Ianis a adus prima victorie din campionat pentru Genk. Hagi jr nu a fost titular, dar in momentul in care a fost trimis pe teren a avut nevoie de doar cateva secunde pentru a marca. Golul lui Ianis Hagi a fost decisiv, iar Genk a castigat cu 2-1.

 


UPDATE Ianis Hagi a intrat in minutul 74 si a marcat la prima atingere de balon. Ianis Hagi a reusit sa marcheze golul de 2-1 in minutul 76. De Sart a marcat pentru oaspetii de la Kortrijk in minutul 13, iar Nygren a egalat pentru Genk in minutul 51.


Genk disputa la aceasta ora primul meci din noul sezon al campionatului din Belgia impotriva celor de la Kortrijk, iar Ianis Hagi e doar rezerva. Antrenorul belgienilor a decis sa il lase pe banca pe internationalul roman, dar poate intra in repriza a doua. Hagi jr a avut o vacanta prelungita dupa Euro 2019 si nu inca nu e  apt 100% din punct de vedere fizic.

Genk a castigat Supercupa Belgiei impotriva celor de la Mechelen si chiar daca Ianis nu a jucat vreun minut, antrenorul Felice Mazzu a declarat dupa meci ca in momentul in care Ianis va fi pregatit, va deveni un jucator foarte important pentru echipa.

"Are un profil asemanator cu cel al lui Malinovskyi. Sunt jucatori care vad jocul, chiar daca Hagi nu este la fel de exploziv. Cand consider ca Ianis va fi pregatit, el va deveni un jucator foarte important pentru echipa", a declarat Felice Mazzu in presa belgiana.

4 milioane de euro a platit Genk pentru a-l transfera pe Ianis Hagi de la Viitorul.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
În ce condiții poți renunța la mască în birou. Explicațiile prefectului Capitalei
BRAT
Modifică setările cookies