Fatih Terim Galatasaray Olimpiu Morutan Stranieri

Fatih Terim, încântat de primul gol al lui Moruțan la Galatasaray! Ce a spus antrenorul de el și Cicâldău

Galatasaray a reușit să câștige meciul cu Goztepe, 2-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 22:15
Data actualizarii: Duminica 26 Septembrie 2021, 22:50

Oaspeții au deschis scorul înainte de pauză, în minutul 43, însă echipa lui Terim a reușit să egaleze în minutul 49, prin Dervisoglu. Meciul a fost salvat de românii Galatei, Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, care au colaborat perfect pentru golul victoriei

Cicâldău i-a trimis o diagonală perfectă lui Moruțan, care a preluat la marginea terenului, și-a driblat adversarul, a pătruns în careu, depășind încă doi fundași de-ai oaspeților și a înscris superb, din unghi, cu o execuție ce turcilor le-a amintit de Gheorghe Hagi

  • Olimpiu Moruțan și Fatih Terim

A fost primul gol al lui Moruțan în tricoul Galatei, iar reușita sa a adus prima victorie după patru meciuri consecutive. 

Reacția lui Fatih Terim 

După golul înscris, Moruțan a mers să se bucure alături de banca de rezerve, iar antrenorul l-a îmbrățișat pe jucătorul său, zâmbind, încântat de reușita românulu. 

La finalul meciului, Terim a vorbit despre VAR, criticând cu vehemență modul în care arbitrajul video este folosit la o anumită fază. Totodată, tehnicianul a comentat și golul lui Moruțan, punctând cât de importantă este prietenia dintre el și Cicâldău în conexiunea de pe teren. 

„În a doua repriză, Moruțan și-a îmbunătățit forma și a înscris un gol extrem de elegant. Alex și-a îmbunătățit și el forma. Cu cât câștigă mai mult cei doi prieteni, vor juca mult mai bine și vor avea încrederea fanilor. 

Cu fiecare zi care trece va merge totul în favoarea lor. Nu doar a lor, avem mulți jucători care sunt prieteni aici”, a spus Terim. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies