Dinamo antrenor dinamo Dario Bonetti Sorin Colceag Fotbal intern

CULISE Cum au primit dinamoviștii vestea că Bonetti nu va mai fi antrenor + Cine va fi interimar 

Dario Bonetti (60 de ani) nu mai e de azi antrenorul echipei Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 19:43
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2021, 20:25

Fostul jucător de la Roma, Milan, Juventus și Sampdoria a revenit azi din Italia și s-a întâlnit cu oficialii clubului pentru a pune la punct rezilierea contractului. Eșecul cu FCSB de duminică seara, 0-6 într-un meci din etapa a opta, i-a determinat pe șefii din Ștefan cel Mare să se gândească la o soluție pentru a produce un declick la echipă. 

Nu le-a picat bine vestea

Deși lui Dario Bonetti, tehnician care a venit la Dinamo într-un moment complicat, nu i se poate imputa parcursul din acest start de sezon (loc 14 după șapte runde), Iuliu Mureșan și ceilalți factori decidenți ai "câinilor" au hotărât că trebuie să facă o mișcare pe banca tehnică. 

  • Bonetti, avertisment pentru FCSB: „Clasamentul nu arată valoarea echipei”

Vestea i-a prins pe contre-pied pe majoritatea fotbaliștilor de la Dinamo. Mulți dintre ei se atașaseră de tehnicianul care a încercat să o scoată pe Dinamo din labirintul întortocheat al problemelor (bani, lot redus numeric și fără experiență), iar azi, potrivit surselor Pro TV și Sport.ro, ar fi rămas cu un gust sălciu când au auzit vestea că Bonetti e debarcat de la echipă. 

Jucătorii lui Dinamo, dezamăgiți. Îl apreciau pe Bonetti

Anunțați de Iuliu Mureșan că a fost ultima zi pentru antrenorul în vârstă de 60 de ani, jucătorii și-au exprimat dezamăgirea în privința deciziei adoptată de conducere pentru că mulți dintre ei se înțelegeau excelent cu tehnicianul din Peninsulă. 

Sorin Colceag, antrenor interimar

În locul lui Dario Bonetti conducerea formației roș-albe l-a numit interimar pe antrenorul de la Dinamo 2, fostul portar Sorin Colceag. În vârstă de 49 de ani, Colceag a fost antrenor la naționala României U16 (2017) și a U17 (2018), apoi le-a mai pregătit pe Zimbru Chișinău (2019) și Popești Leordeni (2020).

Sorin Colceag a evoluat la Dinamo în sezonul 1989-1990, când era al treilea portar din lot după Bogdan Stelea și Costel Câmpeanu. În acel sezon, elevii lui Mircea Lucescu au făcut eventul. 

Sorin Colceag o conducea pe Dinamo 2 din aprilie, când l-a înlocuit pe Emil Ursu. 

Modifică setările cookies