Fatih Terim Alexandru Cicaldau Galatasaray Olimpiu Morutan Stranieri

Fatih Terim îi avertizează pe jucătorii săi! Ce le-a interzis după ultimele înfrângeri 

Galatasaray are două înfrângeri consecutive în campionat. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 09:57
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 09:58

Echipa lui Fatih Terim nu mai câștigă de patru meciuri în Super Lig și se află în a doua jumătate a clasamentului, pe locul 11, cu doar 8 puncte obținute după primele 6 etape. Galata are două înfrângeri consecutive, iar ultima, cea din deplasare cu Kayserispor, 0-3, l-a făcut pe antrenor să pună piciorul în prag. 

În absența lui Berkan, Cicâldău și Halil, care au fost menajați după prea multe meciuri jucate, echipa galben-roșie nu a reușit să alerge decât 105.2 kilometri în meciul cu Kayserispor. Diferența este una extrem de mare, dat fiind faptul că în meciul cu Alanyaspor, cu cei trei menționați pe teren, echipa a alergat 114 kilometri. 

  • Fatih Terim si Olimpiu Morutan

Cu Cicâldău neconvocat, Olimpiu Moruțan a început meciul pe banca de rezerve și a fost trimis în teren la pauză, când scorul era deja 2-0 pentru Kayseri. Românul nu a reușit să își ajute echipa să înscrie. 

Regulă dură a lui Terim 

Pentru meciul cu Goztepe, din următoarea etapă, cotidianul turc Fanatik informează că Cicâldău se întoarce în primul 11, iar antrenorul a impus o regulă strictă, pentru a se asigura că echipa va da randament. Astfel, Terim le-a transmis jucătorilor care vor petrece 90 de minute pe teren că nu au voie să alerge mai puțin de 13 kilometri. 

Planul tehnicianului este ca jucătorii săi să pună cât mai multă presiune, iar jocul să fie cât mai activ, astfel încât să vină și victoria dorită. 

Modifică setările cookies