Olimpiu Morutan Fatih Terim Galatasaray Stranieri

Moruțan, discuție tete-a-tete cu Fatih Terim! Ce i-a cerut antrenorul turc

Moruțan, băgat în ședință de Fatih Terim după ce Galatasaray a ajuns la cel de-al patrulea meci fără victorie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 18:38
Data actualizarii: Sambata 25 Septembrie 2021, 18:44

Galatasaray s-a întărit cu doi români în această vară. Turcii au semnat cu Alexandru Cicâldău și cu Olimpiu Moruțan. În ciuda parcursului slab pe care echipa l-a avut în acest start de sezon, cei doi români au avut evoluții lăudate atât în competiția internă cât și în Europa.

În ciuda formei bune pe care jucătorii români au arătat-o, Fatih Terim a ținut să poarte o discuție față în față cu Moruțan, în care i-a solicitat acestuia să tragă mai des la poartă.

Solicitarea lui Fatih Terim vine în urma faptului că Olimpiu Moruțan nu a reușit încă să marcheze primul său gol în tricoul lui Galatasaray în ciuda faptului că a evoluat deja în cinci partide pentru turci. FotoMac susține că este de așteptat ca fotbalistul român va fie titular în meciul de duminică, în meciul de pe teren propriu, cu Goztepe, de la ora 19:00.

Moruțan s-ar putea despărți de Galata

Fotbalistul român a jucat în mai multe partide pentru formația turcă, inclusiv în cupele europene, însă prestațiile sale nu a fost constante. 

În ultimele partide din campionat, Galatasaray a pierdut ambele meciuri, iar după șase etape echipa a acumulat doar opt puncte, aflându-se pe pozția a 11-a. Este cel  mai slab început de campionat din 1989 până în prezent, în sezonul respectiv acumulând doar șapte puncte după primele șase etape.

Presa din Turcia a lansat informația potrivit căreia Fatih Terim intenționează să întărească echipa prin introducerea pe teren a jucătorilor experimentați și că Olimpiu Moruțan și Baris Alper ar urma să fie împrumutați în pauza competițională din iarnă. (Mai multe detalii AICI!)

Modifică setările cookies