Stranieri

Decizie de ultimă oră a lui Terim după ce Cicâldău nu a fost lăsat de un coechipier să execute penalty-ul în derby

Galatasaray a pierdut derby-ul cu Beșikaș, 1-2. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 28 Octombrie 2021, 18:37
Data actualizarii: Joi 28 Octombrie 2021, 18:38

Echipa lui Fatih Terim a condus în meciul cu Beșiktaș, după reușita frumoasă a lui Alexandru Cicâldău din afara terenului, însă Larin a întors rezultatul cu o 'dublă'. Galata putea egala din penalty, însă Mostafa a ratat lovitura de pedeapsă, pe care trebuia să o execute autorul primului gol. 

Chiar Terim a dezvăluit la finalul meciului că cel desemnat să execute penalty-urile este fotbalistul român, însă Mohamed a insistat să bată el, iar Cicâldău a cedat. Tehnicianul a declarat că jucătorul transferat de la Universitatea Craiova ar fi trebuit să insiste să execute el. 

  • Alexandru Cicâldău

Decizie de ultimă oră a lui Terim 

După întâmplările din ultimul meci, pentru a se asigura că echipa sa nu va mai pierde puncte prețioase din astfel de motive, Terim și-a avertizat jucătorii, punctând că fazele fixe îi aparțin în totalitate lui Cicâldău, informează Fanatik

Mai mult decât atât, asistentul lui Terim, Selcuk Inan, fost jucător al Galatei, a fost însărcinat să se ocupe personal de Cicâldău. Acesta nu doar că îi va împărtăși experiențele sale fotbalistului român, ci și va executa penalty-uri în plus și lovituri libere la antrenamente. 

Modifică setările cookies