Fotbal extern

Răspuns genial al lui Muller după ce jucătorii lui Bayern au fost anunțați în lotul Galatei lui Moruțan și Cicâldău 

Galatasaray s-a deplasat la Moscova pentru meciul din runda a treia a grupelor Europa League. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 22:12
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 22:15

Turcii s-au impus cu 1-0, datorită golului înscris după o pasă extrem de bună și precisă a lui Olimpiu Moruțan, trimis în teren de Terim în repriza a doua. Deși golul și prestația românului au fost remarcabile, a mai existat un moment care a atras atenția la Moscova. 

Pe tabela de marcaj a stadionului, în loc să fie prezentată echipa Galatei, a apărut sigla turcilor, însă 'primul 11' era alcătuit în întregime din jucătorii lui Bayern Munchen. Deși încă nu s-a aflat dacă a fost o eroare sau intenția rușilor de a-i ironiza pe jucătorii lui Terim, antrenorul a avut o reacție pozitivă. 

„Când este prezentată echipa lui Bayern Munchen cu logo-ul lui Galatasaray începi și suspini. Dar sunt mândru de toți jucătorii care au câștigat pe teren”, a spus Terim la final. 

Reacția lui Muller 

Thomas Muller, cunoscut deja pentru activitatea sa de pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiește să aibă reacții amuzante, nu a lăsat să treacă neobservat incidentul. Atacantul neamț a redistribuit poza, iar la descriere a pus un emoji râzând, alături de hashtag-urile: „#doarUCL #fcbayern”.

VIDEO - Pasa decisivă a lui Olimpiu Moruțan în meciul cu Lokomotiv Moscova 

Modifică setările cookies