Istanbul Basaksehir Dan Petrescu Kayserispor Stranieri

"Basaksehir poate lua mingea acasa, eu am luat 3 puncte!" Petrescu, fericire MAXIMA dupa victoria IMENSA in fata campioanei Basaksehir! Petrecere in vestiar

Kayserispor a obtinut prima victorie sub comanda lui Dan Petrescu, impotriva campioanei en-titre, Basaksehir.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Ianuarie 2021, 18:18
Data actualizarii: Marti 19 Ianuarie 2021, 18:21

Dan Petrescu a castigat primul meci cu Kayserispor, la a doua aparitie de cand a preluat echipa, datorita dublei lui Denis Alibec, care a parasit terenul accidentat dupa ce a inscris al doilea gol.

Petrescu a vorbit la finalul meciului despre victoria importanta castigata, facand o remarca in stilul propriu cand a fost intrebat de faptul ca Basaksehir a castigat posesia.

  • Basaksehir poate lua mingea acasa, eu am luat 3 puncte! Petrescu, fericire MAXIMA dupa victoria IMENSA in fata campioanei Basaksehir! Petrecere in vestiar

"Basaksehir a avut 69% posessie. Poate lua mingea acasa, eu am luat 3 puncte.

Am facut un meci foarte bun. Stresul si presiunea au fost mari, a fost primul meci pe teren propriu ca antrenor al lui Kayseri, sunt foarte fericit.

Am spus inaintea meciului, obiectivul este sa salvez echipa, suntem inca intr-o situatie foarte periculoasa. Voi munci din greu sa imi ating obiectivul", a spus Dan Petrescu la finalul meciului.

Jucatorii lui Kayserispor au pornit petrecerea in vestiar, imediat dupa finalul partidei.

Modifică setările cookies