Un atacant croat e primul transfer reusit de Dan Petrescu la Kayserispor! Cine este fundasul din Liga 1 pe care si-l doreste in Turcia 

Dan Petrescu Bogdan mitrea Damjan Djokovic Kayserispor Transfer Stranieri Primul transfer reusit de Dan Petrescu la Kayserispor! Cine este fundasul din Liga 1 pe care si-l doreste in Turcia
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Ianuarie 2021, 15:19
Data actualizarii: Vineri 15 Ianuarie 2021, 15:22

Dan Petrescu a preluat-o pe Kayserispor in aceasta saptamana. 

Antrenorul va debuta pe banca turcilor in compania fostei echipe a lui Marius Sumudica, Gaziantep. 

Oficialii lui Kayserispor au realizat si un prim transfer. Potrivit publicatiei Ulak News, turcii au ajuns la un acord cu Antun Maglica, un atacant croat in varsta de 29 de ani. 

Maglica a fost adus la solicitarea lui Dan Petrescu, in prezent antrenandu-se individual. Croatul se va alatura lotului la inceputul saptamanii viitoare. 

Antrenorul isi mai doreste si doi jucatori din Liga 1. Este vorba despre Bogdan Mitrea de la Sepsi si despre Damjan Djokovic de la CFR. Jurnalistii turci de la TFF Ligler au notat ca oficialii lui Kayserispor au ajuns deja la un acord cu mijlocasul in varsta de 30 de ani, contractul intre cele doua parti urmand a fi semnat pentru un sezon si jumatate. 

Dan Petrescu are in lot 3 romani, fiind vorba despre Silviu Lung jr., Cristi Sapunaru si Denis Alibec. 

Kayserispor este pe locul 18 in Turcia, cu 16 puncte acumulate in primele 17 etape ale sezonului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!