Tudor Baluta Brighton Hove Florin Andone Viitorul Stranieri

Baluta a impresionat la primul meci pentru Brighton! Declaratia antrenorului nu lasa loc de interpretari: "Se vede calitatea lui!"

Tudor Baluta a jucat primele minute pentru Brighton & Hove Albion intr-o partida amicala.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Iulie 2019, 09:46
Data actualizarii: Duminica 21 Iulie 2019, 09:50

Brighton a castigat cu 1-0 partida amicala impotriva celor de la Crawley Town, formatie din liga a 4-a. Baluta a fost folosit pe pozitia de fundas central in prima parte a meciului, pentru ca apoi sa fie mutat pe postul sau, cel de mijlocas defensiv.

Baluta l-a impresionat pe noul antrenor al lui Brighton, Graham Potter: "Cred ca se simte mai confortabil la mijlocas, dar s-a vazut ca nu dezamageste deloc nici in aparare, ne-a ajutat tactic, a fost in dreapta intr-o aparare cu 3 oameni.

Se vede calitatea lui, distributia paselor, iar cand a urcat la mijloc a putut sa arate de ce e in stare. A avut o vara incarcata, e doar de cateva zile cu noi" a spus Potter pentru The Argus, cand a fost intrebat despre debutul lui Tudor Baluta.

Tudor Baluta a fost cumparat de Brighton inca din iarna cu 3 milioane de euro. Celelalt roman de la Brighton, Florin Andone, nu a jucat in partida amicala de vineri.

Modifică setările cookies