Stranieri

"A fost abandonat de echipa si de Gerrard!" Fanii lui Rangers sar in APARAREA lui Ianis Hagi dupa meciul slab facut! Antrenorul, principalul vinovat in opinia lor

Rangers abia a izbutit victoria in meciul cu Ross County, 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Martie 2020, 17:23
Data actualizarii: Duminica 08 Martie 2020, 17:26

Ianis Hagi a inceput titular, insa a fost schimbat dupa o ora de joc in urma unei prestatii sterse, fara sa creeze in vreun moment pericol pentru adversari. Cu toate acestea, fanii lui Rangers au sarit in apararea mijlocasului roman, criticandu-l pe antrenorul echipei, Steven Gerrard pentru ca nu il joaca pe pozitia corecta.

"Ce a facut gresit in faptul ca a fost cel mai creativ jucator din echipa, jucat pe o pozitie gresita, fara sa primeasca pase? Unul dintre singurii jucatori care au incercat, insa a fost abandonat de restul echipei si de Gerrard. Nu va ramane"

"Nu l-as invinui pe Hagig, de fapt, a fost unul dintre singurii care a incercat ceva si abia a primit mingea...irosit pe dreapta, acolo unde ar trebui sa joace Kent. Gerrard trebuie sa se trezeasca si sa schimbe sistemul incat sa ii permita lui Hagi sa joace central"

"Toti cei care se uita pot vedea ca este talentat si s-ar descurca bine pe o pozitie decenta. Urmarind Rangers in ultimul timp pot spune cate ocazii a creat si au fost irosite. Ar trebui jucat ca numar 10. Este ultimul jucator care ar trebui invinovatit"


CITESTE SI

Modifică setările cookies