Teorie HALUCINANTA a unui fost lider ATP despre coronavirus: "Pregatesc oamenii sa le insereze cipuri!" 

Marat Safin ATP Bill Gates Stiri Teorie HALUCINANTA a unui fost lider ATP din tenis despre coronavirus: "Pregatesc oamenii sa le insereze chip-uri!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Aprilie 2020, 14:42
Data actualizarii: Luni 20 Aprilie 2020, 17:18

Un star din tenis devenit ulterior politician vine cu o teorie care pare cel putin uluitoare, in ceea ce priveste pandemia de coronavirus. 

Marat Safin, fost lider mondial, castigator de US Open si Australian Open s-a reorientat odata cu retragerea din tenis si a intrat in politica, in Rusia. 

Declaratiile sale despre coronavirus au devenit virale, mai ales ca teoriile sale par de domeniul SF. Safin sustine intr-un interviu pentru Sports.ru ca pandemia de coronavirus este o conspiratie pentru a implanta cipuri in corpurile oamenilor. 

"Cred ca pregatesc oamenii pentru a le implanta cipuri. Bill Gates a spus in 2015 ca vom trece printr-o epidemie, apoi pandemie. Ca urmatorul nostru inamic este un virus, nu un razboi nuclear.

Apoi au tinut o simulare la forumul Davos cu doua saptamani inainte ca virusul sa fie cunoscut publicului larg. Au aratat cum vor arata lucrurile. Nu cred ca Bill Gates este clarvazator, a stiut si s-au pregatit pentru asta", a declarat Safin. 

Pe data de 18 octombrie 2019 a fost tinuta o simulare numita "Event 2014", chiar inainte ca COVID-19 sa fie cunoscut publicului. La eveniment, expertii au sugerat ca sunt sanse mari ca o pandemie sa devina o amenintare globala. 

"De ce ar lansa, de asemenea, reteaua 5G? Apoi vor introduce nanocipurile. Uitati-va la ce se intampla in jurul nostru. Oamenii se panicheaza, totul este asa cum ar trebui", a adaugat fostul lider mondial ATP. 

Safin a devenit lider mondial ATP in anul 2000. A ajutat Rusia sa castige Cupa DAvis in 2002 si 2006, devenind si primul om de nationalitate rusa care ajunge in semifinale la Wimbledon in 2008. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!