Printul Harry face o declaratie controversata pe seama coronavirusului! Ce spune despre situatia pandemiei de Covid-19 in Marea Britanie

coronavirus covid-19 Printul Harry Stiri Printul Harry face o declaratie controversata pe seama coronavirusului! Ce spune despre situatia pandemiei de Covid-19 in Marea Britanie
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Aprilie 2020, 16:19
Data actualizarii: Duminica 19 Aprilie 2020, 16:34

Printul Harry a vorbit despre pandemia de coronavirus care a lovit intreaga lume.

Situatia s-a inrautatit in Marea Britanie in ultima perioada si sunt inregistrate peste 114.000 de cazuri si 15,464 de persoane au decedat. Guvernul britanic a decis recent sa prelungeasca restrictiile pentru inca trei saptamani.

Ducele de Sussex a declarat in baza unei expertize mendicale ca lucrurile in Marea Britane stau "mai bine" decat ceea ce se raporteaza.

Printul Harry a spus in episodul 11 al podcastului Declassified ca mai periculos este pentru cei care stau in casa si se informeaza din surse gresite.

Ducele a fost taxat rapid de un expert al Universitatii Buckingham care a notat comentariile lui Harry drept "scandaloase" dupa ce acesta a parasit "tara sa in timp de stricta necesitate".

Profesorul Karol Sikora, care a condus testele de anticorpi pentru Covid-19 a declarat:

"Cred ca aceste observatii sunt scandaloase. Chiar nu inteleg care este problema lui Harry. Jurnalistii au raportat faptele si au depus o mare munca pentru a ajuta Guvernul", a spus expertul Universitatii Buckingham, potrivit Daily Star.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!