Virale

Laurențiu Reghecampf, fotografiat alături de amantă! Reacția impresarei Anamaria Prodan

Divorțul anului în lumea sportului pare în momentul de față inevitabil.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 13:13
Data actualizarii: Sambata 16 Octombrie 2021, 13:24

După vestea apărută în presă că amanta lui Laurențiu Reghecampf ar fi însărcinată în trei luni, Anamaria Reghecampf a mai primit o lovitură.

Impact.ro a publicat imagini cu antrenorul de 46 de ani, în care acesta apare alături de iubita sa Corina Caciuc. Cei doi par extrem de fericiți unul lângă celălalt.

„Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, transmitea Laurențiu Reghecampf, pentru Cancan, pe 10 octombrie.

La scurt timp după apariția imaginilor cu „Reghe” și Corina Caciuc, Anamaria Prodan a reacționat prin intemediul rețelelor de socializare.

Aceasta a publicat pe Instagram o convorbire pe care a avut-o cu o admiratoare: „Fiți tare și dacă aveți nevoie să vorbiți cu cineva, sunt aici. Vă sunt veșnic recunoscătoare”, este mesajul primit de Anamaria Prodan și postat pe Instagram.

În dreptul fotografiei, impresara a postat următorul mesaj: „În viață, alegerile ieftine te costă scump”.

CITESTE SI
Modifică setările cookies