Liga 1

Reacția de ultimă oră a  Anamariei Prodan în cazul scandalului cu Becali: „Am pornirea să îl fac zob!” 

Relația dintre Anamaria Pordan și Gigi Becali s-a reglat.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 20:18
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 21:22

Cei doi erau într-un război după transferul lui Dennis Man la Parma. Atacantul era sub contract cu Anamaria Prodan, însă transfrul în Italia a fost impresariat de frații Becali.

Imediat după, soția lui Laurențiu Reghecampf a anunțat că îi va da în judecată pe cei implicați în acest transfer. La aproape un an mai târziu, aceasta a recunoscut că l-a iertat pe Becali.

De unde supărarea mea față de Becali, de Gigi… Eu cred în prietenie foarte mult și-n momentul în care mă trădează omul pentru care am făcut absolut orice, atunci am pornirea aia pe moment să-l fac zob, dar o fac din gură. Să te ferească Dumnezeu să intri în gura mea, cum e vorba aia…

Olteanca te distruge, dar sunt mândră de mine că am învățat să iert. Dacă nu ierți, te macină pe interior și nu poți să fi fericit. Dar cred atât de mult în Dumnezeu și spun că orice șut în fund e un pas înainte și dacă așa fost să fie înseamnă că s-a închis ușa asta și se deschid alte trei” a declarat Anamaria Prodan pentru canalul de youtube Fiță cu Adiță.

Știți că nu vorbesc cu femeia aia, nu mă interesează, nu vreau să vorbesc despre ea. Înainte o simpatizam. Nu o iubeam, că nu aveam cum, dar o simpatizam pentru că glumea, nu știu ce. Se comporta foarte bine, era gingașă, prietenoasă”, spunea Gigi Becali, în iulie 2021

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies