OUT de la FCSB din cauza relatiei! Gigi Becali a intervenit in relatia unui fost fotbalist al ros-albastrilor cu un iepuras Playboy: "Sa se desparta de ea! Daca nu, nu mai joaca!"

FCSB Gigi Becali Mihai radut Stiri OUT de la FCSB din cauza relatiei! Gigi Becali a intervenit in relatia unui fost fotbalist al ros-albastrilor cu un iepuras Playboy: "Sa se desparta de ea! Daca nu, nu mai joaca!"
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 August 2020, 12:25
Data actualizarii: Luni 10 August 2020, 12:25

Mihai Radut (30 ani) a povestit cum s-a desfasurat perioada sa petrecuta la FCSB. 

Mijlocasul Astrei a fost la FCSB pentru doi ani, din 2010 pana in 2012. Radut a povestit motivul pentru care nu a mai fost lasat sa joace intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor si a marturisit ca iubita sa de la acea vreme, Gina Pistol, nu era vazuta bine de oficialii clubului. 

"Victor Piturca m-a sunat si m-a convins sa vin la Steaua. Dar a plecat dupa 3 luni si acolo a fost problema mea. A fost mai dificil dupa aceea. A venit Marius Lacatus si mi-a zis ca sunt tanar si am timp sa joc. Pe mine nu m-a afectat si nu m-a influentat cu nimic relatia cu Gina Pistol, dar probabil ca persoanele din jur au fost cumva deranjate. 

Da, au existat prejudecati din cauza relatiei. Noi, ca popor, judecam orice fara sa stim. Cred ca s-a intamplat si la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron si stiu ca erau discutii. 'Ce cauta cu aia? Ce sa faca? E mai mare ca el!'. Se spunea 'Sa se desparta de fata aia! Daca nu, nu mai joaca! Ii mananca toti banii!'. 

Nu stiu cine spunea, doar aflam ce se spunea. Da, oameni din club au spus. Am auzit ca existau discutii...Sa imi dau barba jos, sa ma despart de Gina", a spus Radut pentru Gazeta Sporturilor. 

Cei doi au format o relatie pentru 7 luni. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!