Semneaza pana la urma Dennis Man? Norwich pregateste o ultima oferta saptamana viitoare pentru "perla" lui BECALI!

Semneaza pana la urma Dennis Man? Norwich pregateste o ultima oferta saptamana viitoare pentru "perla" lui BECALI!

Retrogradata recent dupa un sezon foarte slab, Norwich cauta sa-si intareasca echipa pentru a reveni sezonul urmator in Premier League.

Dupa ce initial au renuntat la ideea de a-l mai transfera pe Man din cauza pretentiilor financiare ale patronului FCSB-ului, cei din conducerea lui Norwich sunt dispusi sa mai faca o ultima oferta saptamana viitoare. Acestia cred in talentul si ambitia mijlocasului de banda care a devenit in ultimii ani unul dintre jucatorii de baza de la FCSB.

"Norwich va mai face saptamana viitoare o ultima oferta pentru Dennis Man, inainte de a se orienta spre alti jucatori", scrie presa din Anglia.

Fostul jucator al FCSB-ului, Adi Popa, considera ca aradeanul ar face fata la Norwich:

"Dennis Man este prietenul meu, am discutat, i-am spus punctul meu de vedere. E diferenta de abordare, de mentalitate, sunt foarte multe diferente, dar eu zic ca ar face fata in Anglia! El are calitate, joacă pe picior invers, intra in centru, finalizeaza, are aceste lucruri", a explicat acesta la Pro Sport.

Norwich a avut un sezon dezastruos in Premier League si a incheiat pe ultimul loc, cu doar 21 de puncte acumulate in 38 de etape.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Roșia Montană a fost înscrisă în Patrimoniul UNESCO. Aurul nu mai poate fi exploatat
BRAT
Modifică setările cookies