Gigi Becali pregateste FATALITATEA! Lovitura de PROPORTII pe care vrea sa o dea CFR-ului: doi TITULARI ai campioanei sunt ademeniti la FCSB

Gigi Becali pregateste FATALITATEA! Lovitura de PROPORTII pe care vrea sa o dea CFR-ului: doi TITULARI ai campioanei sunt ademeniti la FCSB

Gigi Becali nu mai accepta inca un an de dominatie al CFR-ului si este gata sa opreasca suprematia.

Patronul FCSB-ului este pe cale sa dea doua lovituri uriase pe piata transferurilor inainte ca noul sezon sa inceapa.

Fundasul Kevin Boli (29 de ani) si mijlocasul Damjan Djokovic (30 de ani) sunt doriti de Gigi Becali, iar acestia pot ajunge la FCSB pe GRATIS.

Totul pare realizabil, mai ales ca Gigi Becali a anuntat recent ca nu mai vrea sa investeasca bani in transferuri.

Cei doi fotbalisti din Gruia sunt nemultumiti de restantele financiare, iar Fanatik scrie ca Gigi Becali l-a pus in capul listei pe fundasul Kevin Boli. Ivorianul tocmai ce si-ar fi depus memoriu din cauza salariilor neplatite in ultimele trei luni. De partea cealalta, Djokovic a fost cel mai vocal jucator cand a venit vorba de problemele financiare din Gruia.

"Nu stiu cine a promis ce a promis, dar intai jucatorii trebuie sa fie platiti. Noi nu suntem platiti din luna martie si cred ca e ceva inadmisibil. Nu stiu cine ce transferuri promite, dar cred ca grupul acesta care a castigat pe teren trebuie sa fie platit. In rest, toate promisiunile de la nu stiu cine vin sunt istorie. Nu vreau explicatii vreau sa vad banii in cont!", spunea Djokovic imediat dupa meciul de titlu cu Craiova.

Din informatiile Fanatik, Djokovic si-ar fi depus si el memoriu pentru a deveni liber de contract, acesta fiind neplatit in ultimele 4 luni.

Citeste si:Gigi BecaliFCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Condiții speciale pentru vaccinul anti-Covid. Ce trebuie să facă România
BRAT