O tara intreaga a intrat in carantina din cauza unui baiat care livreaza pizza! A infectat zeci de persoane! Ce s-a intamplat

pizza Australia carantina coronavirus Stiri O tara intreaga a intrat in carantina din cauza unui baiat care livreaza pizza! A infectat zeci de persoane! Ce s-a intamplat
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Noiembrie 2020, 11:03
Data actualizarii: Sambata 21 Noiembrie 2020, 11:04

Un angajat al unei pizzerii a mintit in legatura cu locul sau de munca. 

Barbatul, depistat pozitiv cu noul coronavirus, a infectat aproape 40 de persoane din Australia de Sud, cu care a intrat in contact. Acestea sunt primele cazuri cu transmitere comunitara din ultimele 7 luni, astfel ca statul a intrat in carantina pentru a evita ca virusul sa se raspandeasca agresiv. 

Mai grav este ca nu au fost identificati toti cei care i-au fost contacti directi. Premierul statului a declarat ca este socat de faptul ca barbatul a mintit cu privire la faptele sale si a spus ca va analiza consecintele care pot aparea. 

Politia nu il va putea pedepsi pe angajatul pizzeriei pentru ca nu exista o contraventie pentru minciuni, insa, potrivit patronului restaurantului, barbatul are nevoie de protectie pentru ca oamenii sunt furiosi si vor sa se razbune pentru ceea ce au patit. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!