Indiciul din frigider care a făcut-o pe Shakira să se gândească că Gerard Pique are o amantă 

Gerard Pique Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 18:18
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 18:30

Anunțul despărțirii dintre Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Cântăreața a anunțat în iunie 2022, prin intermediul unui comunicat, decizia de a se despărți de Gerard Pique, alături de care are doi băieți, Sasha și Milan. Cei doi formau un cuplu din 2010, după ce s-au cunoscut la filmările imnului Campionatului Mondial din Africa de Sud, câștigat de Spania. 

La câteva săptămâni de la despărțire, Gerard Pique a apărut alături de o nouă iubită, Clara Chia, studentă care și lucrează în firma pe care o deține jucătorul. Despre cei doi s-ar fi aflat că aveau o relație încă dinainte de separarea dintre fotbalist și cântăreață. 

Gemul de căpșuni, indiciul care l-a dat de gol pe Gerard Pique

ShowNews Today a anunțat că unul dintre lucrurile care au făcut-o pe columbiancă să își bănuiască partenerul că o înșeală este un borcan de gem de căpșuni găsit în frigider.

Atât cei doi, cât și copiii lor nu cunosumă acest produs, motiv pentru care i-a trezit suspiciuni artistei.

Shakira a câștigat o avere după ce l-a făcut praf pe Pique

Shakira s-a umplut de bani după ce a făcut o melodie prin intermediul căreia a lansat un atac virulent la adresa fostului său sot.

Potrivit celor de la Marca, frumoasa cântăreață de 45 de ani a strâns o adevărată avere de la diverse servicii de streaming pentru ultima sa melodie lansată.

Spaniolii susțină că artista a câștigat 512.000 de dolari din YouTube, 500.000 de dolari din Amazon Music, 360.000 de dolari de la Spotify și 1.200.000 de dolari din Apple Music - ridicând totalul la 2.500.000 de dolari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!