Noi dezvaluiri socante in cazul mortii lui Maradona: a folosit acte false la spital pentru a trece neobservat! Ce instructiuni au primit medicii

Noi dezvaluiri socante in cazul mortii lui Maradona: a folosit acte false la spital pentru a trece neobservat! Ce instructiuni au primit medicii

Cauzele mortii lui Diego Maradona raman in continuare sub investigatie. 

Legenda argentiniana a murit pe 25 noiembrie din cauza unui "edem pulmonar acut secundar unei insuficiente cardiace cronice exacerbate", insa la autopsie s-a descoperit si o "miocardiopatie dilatada" la inima. 

Avocatul lui Maradona, Matias Morla foloseste informatiile mentionate mai sus pentru dosarul penal deschis in cazul unei presupuse neglijente medicale. La cateva zile de la moartea zeului fotbalului, Leopoldo Luque, medicul care l-a operat pe argentinain a fost acuzat de omor din culpa. In ancheta este investigata si asistenta care a avut grija de Maradona la domiciliu. 

Publicatia 'Infobae' a venit cu noi informatii legate de istoricul lui Maradona la clinica in care a fost internat din Los Olivos. Conform sursei citate, Diego a folosit acte false pentru a se interna fara sa fie descoperit si folosea numele 'Ariel Gomez'. 

In documentul aparut, exista mentiunile ca Maradona a fost internat cu un 'sindrom de abstinenta la alcool si droguri'. Mai mult decat atat, medicii au lasat instructiuni clare ca Maradona ar fi in pericol de moarte daca tratamentul nu ii va fi administrat corect. 

"Aceasta parte din document lasa in mod clar si brutal sa se inteleaga riscurile starii lui Maradona. Pentru a fi inteles, clinica le transmite medicilor ca tratamentul poate fi periculos chiar si in doze controlate, cu monitorizare, suport ventilator si asistenta nutritionala", a spus unul dintre investigatori. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 8.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19, în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies